Hoppa till innehåll
Streama film till din TV

SVT Play

SVT Play behöver knappast någon närmare presentation. Det är SVT:s egna streamingtjänst där du har tillgång till alla program som visas på SVT. De har även ett öppet arkiv där du kan se klassiker från förr helt kostnadsfritt. Dessutom köper de in olika utländska serier som du kan titta på under en viss tidsperiod. De har alltså underhållning för hela familjen och som går att se via mobil eller på datorn.

Så tar du del av utbudet hos SVT Play

Allt du behöver göra för att kunna titta på SVT Play är att gå in på deras hemsida och välja det program du vill se. Det gäller även SVT Play för barn.

Du behöver inte ens skapa ett konto för att ta del av utbudet. Allt är tillgängligt för alla så länge du befinner dig i Sverige. Det funkar alltså inte om du är i utlandet.

SVT har till skillnad från många andra tjänster ingen premiumfunktion där du kan få HD eller liknande. Programmen ligger också ute under en begränsad tid så skynda dig att se dina favoriter.

Fördelar med SVT

Den stora fördelen med SVT är att deras tjänst inte kostar något att använda. Om du vill ha lite trivsam underhållning är det bara att logga in och välja något.

De har även ett väldigt bra utbud för barn i jämförelse med flera andra streaming sites. De minsta barnen kan kolla på tecknade klassiker som Babblarna och de lite äldre på Astrid Lindgren. Många uppskattar även det öppna arkivet med gamla trotjänare som Rederiet och andra gamla program.