Hoppa till innehåll
Disney plus

Disney Plus

Disney Plus är en av de senaste streamingtjänsterna som lanserades 2019 i USA och 2020 i Sverige. Idag har tjänsten över 100 miljoner prenumeranter över hela världen. De har precis som namnet avslöjar lagt fokus på Disney och ägs av inga mindre än Walt Disney Company. Det är alltså den perfekta kanalen för dig som vill ha underhållning för hela familjen. Här blandas klassiska disneyfavoriter med nya filmer med fokus på animering.

Så tittar du på Disney Plus

För att titta på Disney Plus i Sverige måste du först bli medlem och betala en månadsavgift. De har ofta erbjudanden som är väl värda att hålla utkik efter.

Du kan välja om du vill betala för ett helt år på en gång eller en fast månadsavgift. Så snart du har valt betalningsmetod och betalat har du tillgång till hela sortimentet.

Då behöver du bara en stabil internetuppkoppling för att kunna kolla. Sök bland sortimentet och välj den film eller serie du vill se. Det hela är mycket enkelt att förstå.

Fördelarna med Disney Plus

Det råder hög konkurrens bland dagens streaming sajter och det kan vara svårt att välja rätt. En fördel med Disney Plus är att månadskostnaden är lägre i jämförelse med flera konkurrenter.

En annan fördel med Disney mot andra streaming sites är att de har ett väldigt stort utbud för barn. Om det främst är de yngre i familjen som ska titta så kommer de ha mycket att välja på. Samtidigt som vuxna också kan hitta gamla favoriter från barndomen.