Hoppa till innehåll

Bergsåkers travbana

  • av
Bergsåkers travbana

Bergsåkers travbana i Sundsvall är en av Sveriges mest välrenommerade travbanor och en plats som lockar både traventusiaster och nyfikna besökare. Platsen erbjuder både spänning och en djupgående historisk atmosfär – oavsett om du är hästälskare eller bara nyfiken på travsport har Bergsåker något för dig!

Höjdpunkter

För de som älskar travsport är tävlingskalendern på Bergsåkers travbana fullspäckad med spännande evenemang och höjdpunkter. Ett av de mest prestigefyllda evenemangen är Sundsvall Open Trot. Här samlas travets elit från hela världen för att tävla i en av Sveriges största travhändelser. Att vara närvarande på plats ger en känsla av att vara mitt i händelsernas centrum och är en upplevelse utöver det vanliga.

För att förhöja spänningen ännu mer och hålla dig uppdaterad om resultaten kan du ta del av ATG resultat. Med dessa kan du snabbt och enkelt få tillgång till de senaste resultaten och vinnarna från tävlingarna på Bergsåkers travbana. Det ger dig möjligheten att hålla koll på dina favorithästar och kanske till och med fira tillsammans när de vinner.

En fascinerande resa genom tiderna

Bergsåkers travbana är verkligen något alldeles extra när det kommer till travsportens historia. Redan på 1920-talet började banan forma travsporten i Sverige. Tänk dig att gå i samma fotspår som tidigare generationer av traventusiaster och njuta av känslan av att vara en del av något stort. Bergsåkers travbana är en riktig pärla som har välkomnat många svenska och internationella stjärnhästar genom åren.

Njut av modern komfort

Bergsåkers travbana har genomgått omfattande renoveringar för att erbjuda besökare en modern och bekväm upplevelse. Du kan slappna av och njuta av en god måltid eller en uppfriskande drink i någon av de fina restaurangerna, barerna eller loungeområdena. Dessutom finns det en välutrustad spelavdelning där du kan satsa på hästar och delta i spännande spel. Här finns verkligen något för alla smaker.

Vacker natur

En av de stora fördelarna med att besöka Bergsåkers travbana är den otroliga omgivningen. Travbanan är inbäddad i grönska och erbjuder fantastiska vyer över Sundsvallsfjärden och de omkringliggande bergen. Att kunna uppleva den friska luften och den vackra naturen samtidigt som man tar del av nervkittlande travsport är verkligen en unik kombination.

Lär dig mer och delta i aktiviteter

För de som är intresserade av att fördjupa sig i travsportens värld erbjuder Bergsåkers travbana en spännande travskola. Oavsett om du är ung eller gammal har du möjlighet att lära dig mer om hästsporten och få en inblick i dess fascinerande kultur och historia. Genom olika aktiviteter och evenemang, som ponnyridning och guidade rundturer, kan du verkligen utforska travbanan och få en ännu mer autentisk upplevelse.

Planera ditt besök

För att planera ditt besök på Bergsåkers travbana är det bra att tänka på några praktiska saker. Det finns gott om parkeringsområden för besökare och du kan också enkelt ta dig dit med kollektivtrafik. Biljetter till tävlingar och evenemang kan köpas både online och vid entrén. Vi rekommenderar att du bokar biljetter i förväg för att säkerställa att du får en plats på det evenemang du vill besöka.

Sammanfattning

Sammanfattningsvis är Bergsåkers travbana en fantastisk plats som kommer att tillfredsställa ditt behov av både spänning och historia. Här kan du uppleva travsportens ädla traditioner samtidigt som du njuter av moderna faciliteter och vacker natur. Sätt Bergsåkers travbana på din lista över destinationer att besöka och förbered dig på en upplevelse utöver det vanliga!