Hoppa till innehåll

Boxer bredband

  • av
Boxer bredband

De flesta av oss känner nog igen Boxers egen maskot ”Boxer-Robert” som man ofta ser i deras tv-reklamer. Boxer är en populär internet och bredbandsleverantör som erbjuder sitt bredband över fiber.

När det gäller både bredband och digital-TV så är Boxer ett namn som de flesta av oss känner igen, tillsammans med ”Boxer-Robert” som man ofta ser i deras tv-reklamer. De är kanske mest kända för sina erbjudanden om digital-tv genom marknätet och de erbjuder sina bredbandstjänster i olika snabbheter över hela landet. Som bredbandsleverantör fungerar de också perfekt för dig som vill kunna använda olika streaming sites då de erbjuder snabba uppkopplingar till sina kunder.

Boxer bredband – vad innebär det?

Vilken typ av bredband som du kan få från boxer beror till stor del på vart du bor och internetuppkopplingen där, liksom självklart vad du har för behov. Till skillnad från vissa andra leverantörer så levererar Boxer sina bredband uteslutande via fiber.

Om du har möjlighet att beställa deras bredband där du bor så kan du välja mellan Boxer bredband 100 eller Boxer bredband 250. Vilken hastighet du bör välja beror till stor del på vad du planerar att använda din uppkoppling till. Är du till exempel intresserad av att streama olika filmer och serier så är det alltid en bra idé att satsa på en snabbare uppkoppling för att slippa råka ut för en massa avbrott medan du tittar.

Hur mycket ditt bredband kostar beror också på vilket stadsnät som du tillhör. Som regel så kan man säga att ju snabbare bredband du väljer destå högre pris, men det finns även flertal kampanjer som snabbt minskar prisskillnaden mellan de olika hastigheterna.

För att ta reda på om Boxer levererar bredband via ditt stadsnät och vilka alternativ du har att välja bland så kan du enkelt kolla det på deras hemsida.

Boxer TV

Utöver bredband så är Boxer även kända för sin digital-tv som de erbjuder antingen via marknätet eller över IPTV, dvs TV via fiber och stadsnätet. När du beställer TV genom boxer så får du välja mellan olika paket där du har 8 respektive 16 olika kanaler som du kan välja bland hur du vill.

Vad dessa paket har gemensamt är att basutbudet (SVT och TV4 och TV6) ingår, utöver det så kan du välja 8 eller 16 kanaler själv genom Mina Sidor efter att du har gjort din beställning.

Du har också deras TV Mix-paket som ett val om du känner att 16 kanaler är för lite. I det här fallet så får du utöver basutbudet även ytterligare 43 kanaler. Slutligen erbjuder deras paket TV Max utöver basutbudet ytterligare 51 kanaler.

Vart kan jag se på kanalerna i mitt abonnemang?

När du väljer ett TV-paket från boxer så har du utöver din TV också tillgång till ditt TV-paket utan extra kostnad över Boxer Play i din dator, surfplatta eller på mobilen. Du har också tillgång till innehållet även när du är utomlands inom EU. Du kan registrera upp till fem olika enheter på ett och samma konto och streama film och tv från totalt två enheter på en och samma gång.