Hoppa till innehåll

Streaming filmer – bäst just nu

  • av
Streama gratis med filmtopp.se

Om du är ute efter lite skön avkoppling kan du alltid dra på en bra film från någon av många streamingsajter. De flesta har idag konto på minst en sajt och oftast fler. Det positiva är att du kan se vilka streaming filmer som ligger i topp hos varje tjänst. Om du saknar inspiration för dagen är det bara att ta en titt i listan och välja något om tycker intressant.

Streaming filmer som är gratis

Det är lite svårare att hitta gratis filmer och serier om du vill använda dig av en laglig tjänst. Men du kan ta en titt hos SVT Play.

Där går flera populära serier som till exempel Bonusfamiljen och Leif och Billy. Generellt sätt är det oftast serier som drar till sig uppmärksamhet och får folk att prata hemma i stugorna.

Det är svårare för filmer att påverka men det finns vissa som lyckas göra avtryck. Dock brukar dessa vara låsta till en tjänst som du betalar till varje månad.

Filmer och serier hos Netflix

Netflix är en annan tjänst där du kan hitta många bra filmer och serier. Just nu ligger ”Den osannolike mördaren” på topplistan vilken är en film som handlar om Palmemordet.

Det finns flera streaming sites med filmer men Netflix har nog det största om du gillar skandinaviska filmer. De har till och med en egen kategori där du kan hitta alla dessa. Viaplay har också flera nordiska filmer som oscarsbelönade ”En runda till” med Mads Mikkelsen i huvudrollen.